BIBLIOTECA - ”cea mai frumoasă dintre lumile posibile”!

vineri, 19 august 2016

Schimb de experienţă la Biblioteca Publică Raională Cantemir


   Pe 18 august 2016, Biblioteca Publică Raională Cantemir a fost gazda Schimbului de Experiență "Biblioteca Modernă - Servicii noi implementate", la care a participat şi Biblioteca Publică Coştangalia, împreună cu alţi bibliotecari din raioanele Cantemir (Tartaul, Cociulia, Baimaclia, Stoianovca) şi Leova (Hănăseni, Ceadîr, Covurlui, Cneazevca, Baiuș, Vozneseni). 

   În cadrul prezentării serviciului nou "E-TIquette", implementat de Biblioteca Publică Coştangalia, am avut deosebita plăcere să-mi împărtăşesc şi noile cunoștințe și experiențe acumulate la Școala de vară pentru Tinerii Bibliotecari. În urma prezentării făcute și urmărind pozele din cadrul activităților, postate pe blog, colegii au menționat că și-ar dori și ei să creeze blogul bibliotecii de unde vin, astfel nu ne rămîne decît să facem o nouă reuniune unde o să discutam despre blogging.

     La acestă întrunire ne-au onorat cu prezenţa reprezentanții Programului Novateca, dna Lidia Kulikovski, specialist inovații IREX, dna Nadejda Mocanu, manager parteneriat și dl Oleg Potîngă, coordonator regional. 





      
      A fost o zi rodnică, dinamică, cu rezultate frumoase, din care am învățat multe, dar am trăit și emoții creatoare. Au fost preluate reciproc idei de servicii noi, care pot fi implementate pe viitor de biblioteci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu